BUXORO AMIRLIGIDAGI MANSAB VA UNVONLAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Buxoro amirligidagi mansablarning turlari va vazifalari hamda unvonlarning berilish tartibi keng tartibda yoritilgan. Maqoladagi ma’lumotlar tarixiy manbalar asosida shakllantirilgan.В этой статье подробно рассматриваются типы и обязанности должностей в Бухарском эмирате, а также порядок присвоения титулов. Информация в статье формируется на основе исторических источников.This article covers the types and duties of positions in the emirate of Bukhara and the procedure for awarding titles in a broad order. The information in the article is formed on the basis of historical sources.