BO'LAJAK SHIFOKORLARNING KASBIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bo'lajak shifokorlarning kasbiy kompetensiyasini rivojlantirish sog'liqni saqlash sohasida muhim ahamiyatga ega