SHARQ ALLOMALARINING MA’NAVIY MEROSIDA BAHOUDDIN NAQSHBAND SIYMOSINI YORITISH MASALALARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Jahon xalqlari madaniy-ma’naviy merosining tarkibiy qismi hisoblanib, unda ilgari surilgan falsafiy-irfoniy meros asrlar davomida butun insoniyatni ijtimoiy-ma’naviy qiyofasini shakllantirish, yuksak axloqiy fazilatlar ruhida tarbiyalashga, umuminsoniy va milliy qadriyatlarni mustahkamlashga xizmat qilib kelmoqda. Jumladan, buyuk tasavvufchilik namoyondasi Bahouddin Naqshband siymosini o’rganish muhum vazifaga aylanmoqda.