MAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDAGI BOLALAR NUTQIDA UCHRAYDIGAN NUQSONLARNING BOLA RUHIYATIGA PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TA’SIRI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalar nutqida uchraydigan nuqsonlarning bola ruhiyatiga pedagogik-psixologik ta’siri o’rganilgan.В данной статье исследуется педагогико-психологическое влияние дефектов речи детей дошкольного возраста на психику ребенка.This article explores the pedagogical-psychological effects of speech impairments in preschool-age children on the child's psyche.