PEDAGOGLARNING STRESSGA BARDOSHLILIK XUSUSITLARINI RIVOJLANTIRISHNING KASBIY KOMPONENTLIKNI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
mazkur ilmiy maqolada pedagogik faoliyatda kasbiy stress uning xususiyatlari hamda reprizintatsiyasi psixologik xususiyatlari ilmiy-nazariy asoslari hamda unga ta’sir qiluvchi omillarning o‘rni va ahamiyati ochib berilgan.