БАНК ХИЗМАТЛАРИДА МОЛИЯВИЙ ИННОВАЦИЯЛАР (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Мақолада банк маҳсулотлари ва хизматларини такомиллаштиришда қўлланиладиган инновациялар таҳлил қилинган, банк хизматларини такомиллаштиришда, уларни сифат жиҳатдан янги босқичга кўтаришда қўлланиладиган молиявий инновациялар бўйича фикрлар юритилган.