Давлат-хусусий шериклик корхоналарида рискларни бошқаришнинг ўзига хос хусусиятлари (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
АННОТАЦИЯ. Мазкур мақолада давлат-хусусий шериклик корхоналарининг фаолиятида вужудга келиши мумкин бўлган рисклар ва уларнинг турлари ўрганилган. Мамлакат иқтисодиётига таъсир қилувчи рискларни бошқариш ёки олдини олиш борасида кўплаб илмий ишлар ҳамда меъёрий ҳужжатлар таҳлили келтирилган. Рискларни бошқариш амалиёти такомиллаштиришда давлат хусусий шериклик лойиҳалари, хусусан: соҳалар кесимидаги лойиҳалар ўрганилган ва таҳлил этилган. Мавзу бўйича материалларни ўрганиш натижасида хулосалар чиқарилган ва таклиф ва тавсиялар берилган.