SO’Z ERKINLIGINI TAKOMILLASHTIRISH UCHUN YURTIMIZDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISHLAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda insonning ajralmas huquqlaridan biri bo’lgan so’z erkinligini O’zbekistonda takomillashtirish maqsadida olib borilayotgan keng ko’lamli ishlar va ularning samaradorligi yoritilgan. В данной диссертации освещаются широкомасштабные работы и их эффективность в Узбекистане по улучшению свободы слова, которая является одним из неотъемлемых прав человека.In this thesis, the wide-scale works and their effectiveness are highlighted in Uzbekistan in order to improve the freedom of speech, which is one of the inalienable human rights.