ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ҚАСДДАН ОДАМ ЎЛДИРИШ ЖИНОЯТИНИНГ ВИКТИМОЛОГИК ПРОФИЛАКТИКАСИ БУЙИЧА ФАОЛИЯТИ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
мазкур мақолада профилатика инспекторининг қасддан одам ўлдириш жиноятларнинг виктимологик профилактикасига доир фаолияти тушунчаси ва унинг ўзига хос хусусиятлари бундан ташкари профилактика инспекторининг қасддан одам ўлдириш жиноятларнинг виктимологик профилактикасига доир фаолиятининг ташкилий-хуқуқий асослари, ушбу фаолиятни ташкил этиш тартиби, шунингдек, қасддан одам ўлдириш жиноятларнинг виктимологик профилактикасига доир фаолиятининг хуқуқий асослари, профилактика инспекторининг қасддан одам ўлдириш жиноятларнинг виктимологик профилактикаси фаолияти бўйича хорижий давлатлар тажрибаси хамда қасддан одам ўлдириш жиноятларнинг виктимологик профилактикаси фаолиятини такомиллаштириш йўналишлари,шунингдек,юкорида келтириб ўтилган жиҳатларидан фойдаланган холда ушбу фаолиятни такомилаштириш йуналишлари ёритиб ўтилди.в данной статье рассмотрено понятие деятельности инспектора-профилактика по виктимологической профилактике умышленных преступлений, связанных с убийством, и ее особенности, а также организационно-правовые основы деятельности инспектора-профилактика по виктимологической профилактике умышленных преступлений, связанных с убийством. порядок организации данной деятельности, а также виктимологическая профилактика умышленных преступлений, связанных с убийством, правовые основы профилактической деятельности опыт зарубежных стран в деятельности инспекторской виктимологической профилактики умышленных преступлений, связанных с убийством, а также направления совершенствования деятельности виктимологической профилактики умышленных преступлений, связанных с убийством, а также направления совершенствования этой деятельности с использованием вышеизложенного. упомянутые аспекты были выделены.