Musiqa madaniyati darslarida innovatsion texnologiyalardan foydalanish (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola musiqa madaniyati darslarida innovatsion texnologiyalarning integratsiyasi, ularning o'qitish usullari, talabalarni jalb qilish va ta'lim natijalariga ta'sirini o'rganadi. Mavjud adabiyotlarni tahlil qilish va empirik ma'lumotlarni taqdim etish orqali ushbu tadqiqot musiqa ta'limida raqamli vositalar va interaktiv platformalarni kiritishning afzalliklari va muammolarini ta'kidlaydi.