SOG’LOM INSON HAYOTIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING O‘RNI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos psixologik xizmatni tashkil etish, sog'lom shaxsning o'sishini ta'minlash muammosi masalalariyoritilgan.