EPHEDRA MONOSPERMA URUG‘INING LABORATORIYA VA DALA SHAROITIDA UNISHI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola orqali siz tadqiqot mavzusining dolzarbligi, predmeti, obʼekti, vazifalari, Ephedraning tushunchasi, dorivor xususiyatlari, tibbiyotda qo’llanish ahamiyati, bugungi kundagi o’simlikka bo’lgan ehtiyoj, shuningdek ushbu dorivor o’simlikning ko’plab turlarini O’rta Osiyo davlatlarida yetishtirishda muammo va kamchiliklar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha bir qator takliflar ishlab chiqililgan.