FUTBOLCHILARNING MAYDONDA SAMARALI TEXNIK VA TAKTIK HARAKATLARI JAMOANING MUVAFFAQIYATI GAROVIDIR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda har bir futbolchilarning maydonda samarali texnik va taktik harakatlari jamoaning muvaffaqiyatini ta’minlashi, shuningdek futbolchilarning hujumda ham, himoyada ham samarali harakat qilish masalasi taxlil qilindi.