YOSH KURASHCHILARNI JISMONIY VA AXLOQIY SIFATLARINI TARBIYALASHDA PEDAGOGIK YONDASHUV (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda yosh kurashchilarning jismoniy va axloqiy fazilatlarini tarbiyalash uchun zarur bo'lgan pedagogik sharoitlar ko'rib chiqilgan. U mavjud adabiyotlarni o'rganadi, samarali usullarni muhokama qiladi, amaliy qo'llanilish natijalarini taqdim etadi va yosh sportchilarning yaxlit rivojlanishini qo'llab-quvvatlashga qaratilgan pedagogik tavsiyalar va takliflar beradi.