“ PROFESSIONS ” (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
This translation, written from the perspective of a 6b-grade a young student has provided enough information in this article on the importance of learning different professions in our lives.Ushbu maqolada 6- sinf yosh o'quvchisi hayotimizda turli xil kasblarni o'rganishimiz muhumligi to'g'risida yetarlicha ma'lumot berib o'tgan.