Robototexnikaning rivojlanishi. Arduino mikrokontrolleri yordamida tuproq namligini aniqlash (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada robototexnika rivojlanishi bosqichlari hamda Arduino mikrokontrolleri yordamida tuproq namligini aniqlash borasida fikr yuritilgan.