“ GET EDUCATION, CHOOSE A PROFESSION” (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
: In this article, the young student expresses her thoughts about learning and becoming a good professional in the future. The young student will learn that if they have knowledge, they will be a good professional.ushbu maqolada yosh o’quvchi yaxshi o’qish va kelajakda yaxshi kasb-hunar egasi bo’lish haqida o’z fikrlarini bildirgan bo’lib agar yosh o’quvchilar bilim olsa yaxshi mutaxassis bo’lishligi haqida ma’lumot beradi.