TALABALAR TAFAKKURINING PSIXOLOGIK BELGILARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
maqolada talabalar tafakkurining o‘ziga xos psixologik xususiyatlari, bilimlarni sust o‘zlashtiruvchi talabalarning tafakkur jarayonidagi operatsiyalari, bilimlarni o‘zlashtirish jarayonida tafakkur asosiy dominantlik vazifasi, talabalar tafakkurini rivojlantirishning psixologik vositalari ochib berilgan.