OLIY TA’LIMDA DUAL TA’LIMNI TASHKIL ETISH MUVAFFAQIYAT KALITI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bu maqolada dual ta’lim tizimi kelib chiqishi, afzalliklari, kamchiliklari.O’zbekistonda dual ta’lim tizimiga o’tish bosqichlari haqida.