O`ZBEK VA NEMIS TILLARIDAGI SIFAT LEKSEMALARNING CHOG`ISHTIRMA TAHLILI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada nemis va o`zbek tillaridagi sifat leksemalar morfologik jihatdan tahlilga tortildi va ayrim misollar keltirildi.В данной статье были морфологически проанализированы качественные лексемы немецкого и узбекского языков и приведены некоторые примеры.In this article, qualitative lexemes in German and Uzbek languages were morphologically analyzed and some examples were given.