GERMANIYA MATN TILSHUNOSLIGI HUSUSIDA (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur ishda Germaniya matn tilshunosligi va matn turlari ularning tavsifi va bu boradagi nemis olimlari qarashlari hususida fikr yuritiladi.В работе рассматриваются лингвистика немецкого текста и типы текстов, их описание и взгляды немецких ученых по этому поводу.The paper examines the linguistics of German text and types of texts, their description and the views of German scientists on this matter.