LAKUNALARGA NAZARIY NAZARIY QARASHLAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada “Lakuna” atamasi va uning fanga kirib kelishi va bu hususda tilshunos olimlarning nazariy qarashlari tahlil qilinadi.В данной статье анализируется термин «лакуна» и его вхождение в науку, а также теоретические взгляды лингвистов на этот счет.This article analyzes the term "Lacuna" and its entry into the science, as well as the theoretical views of linguists in this regard.