Iqtisodiy islohotlarni jadallashtirishda zamonaviy raqamli texnalogiyalarni ro‘li (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada raqamli to‘lovlar va moliyaviy xizmatlardan foydalanish moliyaviy inklyuzivlikni oshirish, tranzaksiya xarajatlarini kamaytirish hamda moliyaviy operatsiyalar tezligi va samaradorligini oshirishning tashkiliy-funksional aloqalari keltirilgan.