Madaniyat xalq kelajagining asosiy ustuni ! (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Madaniyat va ma'rifat, ta'lim bo'lsa-yu tarbiya, madaniyat bo'lmasa bir tiyin, Madaniyat va sivilizatsiyaning „tanqidi“ vujudga kelgan on, ma'rifat. Ushbu maqolada madaniyat to'g'risida so'z yuritildi.