IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR HAYOTIDAGI O`RNI: MEDIASAVODXONLIK (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada mediamadaniyat tushunchasi va uning bugungi kunda tutgan o`rni haqida so`z boradi.Mediamadaniyat XXI asrda ommaviy axborot vositalari ta`siri ostida paydo bo`lgan va shakllangan zamonaviy termin sifatida anglatilib keladi. Bu atama ommaviy axborot vositalari (asosan televideniye, shuningdek, matbuot, radio va filmlar) nafaqat jamoatchilik fikriga, balki did va qadriyatlarga ko`rsatadigan umumiy va intellektual ta`sirni anglatadi. Maqolada mediamadaniyat tushunchasi va uning bugungi kunda tutgan o`rni haqida so`z boradi