Oʼzbekistonda neft gaz солиққа оид муносабатлар тартибга солиш масалалари (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Oʼzbekistonda neft gaz солиққа оид муносабатлар тартибга солиш масалалари amalga oshirishning xorij tajribasi tahlil qilingan bo‘lib, bu tahlillar natijasida O‘zbekiston Respublikasi soliq qonunchiligini takomillashtirish masalalari, Yirik soliq to‘lovchilarning soliq ma’murchiligini yanada takomillashtirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.