Gʻofur Gʻulomning "Shum bola" "Mening oʻgʻrigina bolam" hikoyalari saralangan sheʼrlari tahlili (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada oʻquvchilar dunyoqarashini shakllantirishda hikoyalar tahlili va taqqoslab oʻrganishning ahamiyati haqida fikr va mulohazalar yuritilgan.The article contains thoughts and opinions about the importance of story analysis and comparison in the formation of students worldview