Uzoq masofalarga samarali yugurish sirlari: texnika va strategiyasi (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Samarali texnika va strategiyani bilish uzoq yugurishlarda muvaffaqiyatga erishishda muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada biz yugurish texnikangizni yaxshilashga va marafon maqsadlaringizga erishish uchun samarali strategiyani ishlab chiqishga yordam beradigan bir nechta sirlarni ko’rib chiqamiz.