AK UZBEKTELEKOM BUXORO FILIALIDA MARKETING FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada marketing xizmati samaradorligini baholashda haqida muallif tomonidan fikr-mulohazalar keltirilgan. Marketing xizmati har qanday korxonaning kelgusidagi faoliyatini yuqori natijalari aks etttirish uchun asosiy yo‘l hisoblanadi. Zero, marketing bu ichki va tashqi omillar asosida rivoj topadi. Shuning uchun marketing xizmati samaradorligini baholashda tahlil usulini bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.В данной статье представлены отзывы автора об оценке эффективности маркетинговой службы. Служба маркетинга является основным способом отражения высоких результатов дальнейшей деятельности любого предприятия. Ведь маркетинг развивается на основе этих внутренних и внешних факторов. Поэтому разработаны предложения и рекомендации по методу анализа при оценке эффективности работы службы маркетинга.This article provides feedback from the author about the effectiveness of the marketing service in the assessment. Marketing service is the main way to reflect the high results of the future activities of any enterprise. After all, marketing develops on the basis of these internal and external factors. Therefore, when assessing the effectiveness of the marketing service, suggestions and recommendations for the method of analysis have been developed.