TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA XULQI OG‘ISHGAN BOLALARDA FIZIOLOGIK VA PSIXOLOGIK O‘ZGARISHLAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida jamiyatdagi qabul qilingan me’yorlardan og‘ishgan bolalar bilan ishlash, ularning psixologik holati diagnostikasi haqida fikr yuritiladi.