O‘zbekistonda Estrada san’atini shakillanishi (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekistonda estrada san’atining shakllanish jarayoni, unga qisqa tasnif va O’zbekistonda estrada san’atiga salmoqli hissa qo’shgan ijodkorlarimiz va ansambllarimiz haqida so’z yuritilgan.