TIJORAT BANKLARIDA RAQAMLI DEPOZIT XIZMATLARI VA ULARNING HISOBI YURITISh YO‘LLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Butun dunyo tomonidan texnika va texnologiyalar asri deb tan olingan XXI- asrni axborot texnologiyalarisiz tasavvur qilib bo‘lmaydi. Hozirgi kunda har bir soha va har bir yo‘nalishga axborot texnologiyalari kirib keldi. Iqtisodiyot (bank-moliya, qishloq xo‘jaligi, transport, qurilish, servis) hamda ijtimoiy sohalar (tibbiyot, madaniyat, san’at, ta’lim) sohalar axborot texnologiyalar sababli yanada rivojlanib, ravnaq topdi.