PSIXOLOGIYADA FOBIYA VA UNI PAYDO QILUVCHI OMILLAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Fobiya - bu qattiq qo'rquv, odatda unchalik xavf tug'dirmaydigan narsadan. Agar u biron bir xavf tug'dirsa, odamning javobi odatda u tug'diradigan haqiqiy xavf bilan mutanosib emas