SHAXSNING HISSIY-IRODAVIY XUSUSIYATLARI. (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Xayolning fiziologik asosi miyaning katta yarim sharlar po`stlog`ida ilgari hosil bo`lgan muvaqqat bog`lanishlar o`rtasida yangi birikmalarning paydo bo`lishidir.