QURILISH TASHKILOTLARIDA MEHNATGA HAQ TO’LASH BO’YICHA HISOB-KITOBLAR HISOBINI TASHKIL ETISH MASALALARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda qurilish tashkilotlarida mehnat haq to’lash bo’yicha hisob-kitoblarni hisobini tashkil etish va ularni hisobini takomillashtirish bo’yicha fikr mulohazalar va takliflar ishlab chiqilgan.