TOVUSH.ESHITUV SISTEMASI TUZULISHI .KLINIKADA AUSKULTATSIYA USULI ORQALI TEKSHIRISHNING FIZIK ASOSLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada tovush hamda odam eshituv sistemasining tuzilishi haqida malumotlar keltirilgan. Klinikada auskultatsiya usuli yordamida bemorlarning ichki a’zolardagi patogen holatlarni va ichki a’zolar topogrfiyasini aniqlashda usulaari haqida so’z boradi