ORGANIK NOORGANIK DEFOLIANTLAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada organic hamda noorganik defoliantlar , organic va noorganik moddalarni farqi bo`yicha fikr yuritildi.В данной статье рассматривается разница между органическими и неорганическими дефолиантами, органическими и неорганическими веществами.This article discusses the difference between organic and inorganic defoliants, organic and inorganic substances.