O‘zbekiston Respublikasida korrupsiyaviy jinoyatlar uchun javobgarlikning huquqiy tahlili (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada korrupsiyaga oid jinoyatlar uchun javobgarlik masalalari amaldagi qonunchiligimiz asosida tahlil qilingan. Ish “korrupsiya” va “korrupsiyaviy jinoyatlar” tushunchalarini o‘rganish, bu turdagi jinoyatlarni jinoiy-huquqiy tahlil qilish orqali javobgarlikning ayrim masalalarini ko‘rib chiqishga qaratilgan.