Axborot xavfsizligi (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bugungi raqamli asrda axborot xavfsizligi har bir tashkilot faoliyatining asosi hisoblanadi. Korxonalar va jismoniy shaxslar maʼlumotlarni saqlash, qayta ishlash va uzatishda raqamli platformalarga tobora koʻproq tayanayotganligi sababli, maxfiy maʼlumotlarni himoya qilish muhim ahamiyat kasb etadi. Axborot xavfsizligi landshafti doimiy ravishda rivojlanib, innovatsion yechimlarni talab qiladigan yangi muammolar va tahdidlarni keltirib chiqaradi. Ushbu keng qamrovli tadqiqda biz axborot xavfsizligining nozik tomonlarini o’rganamiz, uning ahamiyati, hozirgi tendentsiyalari, muammolari va raqamli aktivlarni himoya qilish strategiyalarini o’rganamiz.