Boshlang'ich sinflarda 4K modelining ahamiyati (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola ko‘p qirrali 4K modeli, boshlang‘ich ta’limda bilim, ko‘nikma, ijodkorlik va xarakter orqali yaxlit rivojlanishga yordam beruvchi asosni o‘rganadi. U 21-asr uchun jihozlangan har tomonlama rivojlangan shaxslarni va’da qiladigan jozibali afzalliklarni va amalga oshirishda qiyinchiliklar tug‘diradigan kamchiliklarni tahlil qiladi.