So’z haqida so’z (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada, shoir, yozuvchi va aktyorning ziynati bo’lgan, ya’ni she’rlarda, ruboiy, g’azallarda uchragan so’zlarning mazmun mohiyati haqida ma’lumot berilgan.