Nutqda ko’p ma’noli so’zlar (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada, nutqda, matnda va ijodiy namunalarda uchraydigan ko’p ma’noli so’zlarning mazmun-mohiyati haqida ma’lumot berilgan.