QORA SEDANA (NIGELLA SATIVA L) O’SIMLIGIDAN EKSTRAKT AJRATIB OLISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Iqlim o’zgarishi sharoitida va hozirgi ekalogik muhitni hisobga olgan holda inson salomatligiga foydasi tegadigan dorivor o’simliklarni yetishtirish va ulardan ajratilib olingan ekstraktlardan amalyotga joriy qilish usullarini ishlab chiqish.