SURXON ADIBLARI IJODIDA MILLIY QADRIYATLAR SILSILASI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Tog’ay Murodning “Yulduzlar mangu yonadi” qissasi hamda Shukur Xolmirzayevning “Chillak o’yin “, ”Bulut to’sgan oy”, ”Omon ovchining o’limi” hikoyalari badiiy tahlilga tortilgan. Shuningdek, o’zbek xalqining milliy koloritini aks ettirishda yozuvchilarning mahorati, o’ziga xos yondashuvi xusususida so’z boradi.