BOSHLANG'ICH SINFLARDA ONA TILI O'QITISH METODIKASINING DOLZARB MASALALARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada boshlang'ich sinflarda ona tili o'qitish metodikasining dolzarb masalalari, ahamiyati, maqsadi va vazifalari haqida so'z yuritiladi.The article examines topical issues, the importance, goals and objectives of the methods of teaching the native language in primary school.