BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH USULLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada asosan boshlangʻich sinflarda oʻquvchilarning nutq madaniyatini oʻstirish, bundan tashqari esa nutqiy madaniyatni oshirishning bir necha xil usullari, oʻqishni oʻrgatish, chiroyli yozish, savodli oʻqish, toʻgʻri talaffuz, toʻgʻri fikrlash haqida ma’lumotlar berilgan.В данной статье в основном представлены сведения о развитии речевой культуры учащихся начальных классов, а также о нескольких различных способах повышения культуры речи, обучении чтению, красивому письму, хорошему чтению, правильному произношению и правильному мышлению.This article mainly provides information on the development of students' speech culture in primary grades, as well as several different ways of improving speech culture, teaching reading, writing beautifully, reading well, correct pronunciation, and correct thinking.