Ўзбекистон Республикасининг халқаро солиқ муносабатларидаги иштироки ва икки ёқлама солиққа тортишни бартараф этишдаги позицияси (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ушбу мақолада иккиёқлама солиққа тортиш муносабатларида илмий-назарий қарашлар таҳлил қилинган.