Ommaviy chiqishlarda notiqlik san’atining o’rni (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada, ommaviy tadbirlarda notiqlarning nutq madaniyati va badiiy so’zlardan foydalanishi haqidagi ma’lumotlar berib o’tilgan.