She’r o’qish qoidalari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada, ijodkor she’r ijro ettayotganda, uni his etishi va tasavvur qilishi, urgu’larni to’gri qo’llash haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.