IMMERSIVE LEARNING: EXPLORING THE EFFECTIVENESS OF VR LANGUAGE LABS FOR ENGLISH ACQUISITION (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Ingliz tilini o'rganishning an'anaviy usullari ko'pincha amaliy ko'nikmalarni rivojlantirish uchun qiziqarli va interaktiv muhitni ta'minlash uchun xizmat qiladi. Ushbu tadqiqot ingliz tilini o'zlashtirishga inqilobiy yondashuv sifatida virtual haqiqat texnologiyasining imkoniyatlarini o'rganadi. Biz xorijiy tilni vertual haqiqat yordamida o'rganishning nazariy asoslarini ko'rib chiqamiz va uning immersion, muloqot ko'nikmalarini, madaniy tushunishni va shaxsiylashtirilgan o'rganish samaradorligi bo'yicha mavjud tadqiqotlarni taxlil qilamiz.